Welkom op de Jeatokes pagina!

Hier kan je zien waar de Jeatokes zich allemaal mee bezighouden. Ook kan je hier foto’s en filmpjes bekijken van de avonturen die we het hele KSA-jaar beleefd hebben.

Op onze kalender kan je steeds kijken of het al dan niet vergadering is en wat er de komende weken te doen is. Probeer deze dus regelmatig eens te bekijken. Voor extra duidelijkheid nog eens een extra link: JEATOKESKALENDER.

Hier kan je verdere informatie vinden over ons zalige weekend: Weekendbrief Jeatokes 2020

 

 

Bij de Jeatokes maken we immers elke week wel wat mee: de ene keer moeten we onze leiding redden die door radioactieve stralingen veranderd is. De andere keer proberen we schotland te veroveren. We hebben zelfs al eens een hele vliegtuigmaatschappij uitgebouwd. Je weet nooit wat we nu weer gaan beleven! Het enige dat we wel weten is dat het weer geweldig gaat zijn!

 

Wil je graag ook een dag vol avontuur en ben je tussen 9 en 10 jaar? Kom dan zeker eens een kijkje nemen op de KSA van 14u tot 17u!

De Jeatokesleiding dit jaar zijn: Piet-Jan, Ruben, Stan, Emiel en Parcifal. Neem ook zeker eens een kijkje op onze leidingspagina’s.

Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om een mail of bericht te sturen naar iemand van de leiding.

Hopelijk tot zaterdag!