KSA Roodkapjes Buggenhout viert dit jaar haar 90ste verjaardag en dat willen wij graag met jullie vieren tijdens ons grootse Feestweekend!
Op 23 en 24 april verwelkomen wij jullie graag op onze terreinen waar jullie ondergedompeld zullen worden in allerlei festiviteiten.
Wat staat er op het programma?
ZATERDAG 23 APRIL:
🌻 Van 10u-12u worden onze leden getrakteerd op spelletjes en amusement
🌻 Vanaf 12u zal er de mogelijkheid zijn om op ons prachtige grasveld te komen picknicken. Wij zorgen voor de picknickpakketten en de dekentjes in het gras! Wie zeker wil zijn van een plekje in het gras schrijft best even in op voorhand via deze link:
https://docs.google.com/…/1FAIpQLSd8V3lU2F0…/viewform
🌻 Om 12u opent ook onze feestelijke bar waar jullie gezellig kunnen genieten van een mooie lentedag. Huisgemaakte sangria? Een foodtruck? De vriendelijkste barvrouwen uit de streek? U vraagt, wij draaien!
🌻 In de namiddag testen wij jullie kennis over de leidingsploegen van de voorbije jaren door middel van een fotozoektocht, alles juist hebben is een makkie voor een echte fan van KSA Roodkapjes Buggenhout!
🌻Vanaf 17u kunnen jullie jullie buikjes rond eten dankzij foodtruck De Mistanguette!
🌻 En voor wie nog eens helemaal terug in de tijd wilt gaan, spelen wij alle kampfilms nog eens af in een heuse Kampfilmmarathon! De eerste dateert uit 2012, dus wie goed kan tellen weet dat wij jullie 10 heerlijke kampfilms zullen voorschotelen.
ZONDAG 24 APRIL:
🥳 Vanaf 11u heten wij jullie opnieuw van harte welkom op ons feestweekend! Wij zullen de dorstigen opnieuw laven in onze gezellige bar en ook de hongerigen zullen opnieuw terecht kunnen bij onze foodtruck.
🥳 De competitievelingen onder ons zullen zich zeker kunnen smijten in ons kubbtornooi dat van start gaat om 13u!
De kostprijs is €12/team en een team kan bestaan uit 3-6 personen. Er hangt een leuke prijs aan vast voor de winnaar dus schrijf je zeker in!
Via deze link kunnen jullie zich inschrijven: https://docs.google.com/…/1FAIpQLSd8r2LqYjx…/viewform…
🤩 Naast dit alles zal er ook een photobooth, nagelke klop en nog zoveel meer aanwezig zijn, dus wij hopen dat jullie allemaal met ons komen meefeesten!