Beste ouders, aller liefste Roodkapjes en VKS’ers,

Het is een hele rare periode voor ons allemaal en we hopen dat we ons snel weer kunnen samen amuseren op zaterdag! Voorlopig drukken wij de duimen dat wij ons KSA-jaar nog met een knaller kunnen afsluiten: ONS KAMP! Gezien de Corona-maatregelen is het helaas niet mogelijk om bij de gastjes thuis langs te komen voor de kampinschrijvingen. Toch zouden wij graag al een schatting maken van het aantal leden dat mee zal gaan deze zomer door middel van deze heel korte vragenlijst.

In deze vragenlijst kan u aanduiden of uw dochter zeker meegaat op kamp of er nog enige twijfel is. Gelieve deze vragenlijst VOOR IEDERE DOCHTER AFZONDERLIJK in te vullen VÓÓR 1 JUNI.
Ons kamp gaat door van vrijdag 31juli t.e.m. maandag 10 augustus 2020 te Heusden. Het kampgeld bedraagt 150 euro voor de oudste dochter en 140 euro voor elke jongere dochter, waarvan 25 euro als voorschot. Dit bedrag dient voorlopig NOG NIET overgeschreven te worden. Verdere info over het kamp wordt via het Kabukken later nog medegedeeld. Het kampkabukken van vorig jaar kan u terugvinden op de site.
Voor verdere vragen kan u steeds bij ons terecht!
Groetjes en hopelijk tot heel snel,
De leiding.