Lieve gastjes en ouders,

Zijn jullie al bekomen van dat zalige kamp? Wij zijn nog steeds aan het nagenieten! Toch staan we ook alweer te popelen om jullie terug te zien. Het nieuwe KSA-jaar staat voor de deur en we hebben er al kei veel zin in!

We geven de aftrap op zaterdag 19 september. RO-1 tot en met RO-6 en KIM’ers worden om 14u verwacht op onze terreinen. De JIM en SIM komen samen om 13u30.

De maatregelen voor jeugdwerkingen van deze zomer worden tot september doorgetrokken. Dit wil zeggen dat we nog steeds zullen werken in bubbels van 50 personen. Wie naar een oranje of rode zone is geweest tot twee weken voor de startvergadering, vragen wij om niet te komen op 19 september. Gastjes die ziek zijn en/of symptomen van COVID vertonen vragen we eveneens om thuis te blijven. Ook aan de poort hanteren we de regels van de social-distancing. We vragen aan ouders om op een veilige afstand van elkaar en de leiding te blijven en om een mondmasker te dragen.

De komende weken kunnen de Roodkappengroepen een bezoekje bij jullie thuis van de leidsters verwachten. We stellen ons graag eventjes voor aan jullie en brengen eventueel de inschrijving al in orde. Ook hier houden we rekening met de social-distancing dus het zal helaas bij een gesprekje op veilige afstand aan de voordeur blijven.
Planningen voor de rest van ons KSA jaar zullen via mail naar jullie gestuurd worden en kan je binnenkort ook steeds op de site terugvinden. Eind september krijgen we een update van de maatregelen voor onze werking en zullen er mogelijks nog zaken aangepast worden.
19 september vanaf 17u is er ook de mogelijkheid om Red Cap, ons eigen Roodkapjesbier, aan te kopen. Houd zeker het facebookevenement in de gaten voor meer Red Cap nieuws! Bestellen kan nog steeds via deze link:
Tot binnenkort!!
De leidsters